Igaz az hogy 2016 végére Magyarországon minden háztartás optikai hálózaton kapja az internetet, még a tanyákon is?
Persze, még a tanyákon is. Csak előbb meg kell oldani a tanyák agregátorral való ellátását (merthogy sok helyen áram sincs)...
Beszélnek néha a Tv-ben (bármelyikben) egyéb hülyeségeket is.
Az optikai kábel nem egy olcsó mulatság, kizártnak tartom, hogy ritkán lakott területeken kilométereket csak "úgy" elhúzkodnák.
Nektek akkor már igazi, XXI. századi tanyátok van. De az már talán nem is igazi tanya, hanem amolyan "farmergazdaság".
Utazgatásaim során még a közelmúltban is jártam olyan tanyán (tanyákon), ami tényleg az "istenhátamögött" van, valahol a nagy semmi közepén. Ásott kút, petroleumlámpa, öntöttvas kályha, a konyhában pedig békebeli csikótűzhely.
A "technika vívmányát" egy Sokol rádió képviseli, a hátára gumizott 2 db. laposelemmel. Igaz, a tulajdonos egy igencsak idős házaspár. Én ilyen tanyára gondoltam, bár tudom, egyre kevesebb az ilyen.
Látom nem mai kérdés de jó hogy kiemelted.
Én falun lakom jelenleg és itt csak mobilinternet van DE van olyan szomszédos falú ahol még az sincs kiépítve.De még a városban(Kaposvár) sincs rendesen kiépítve az Internet és úgy látszik hogy egy év alatt nem fog változni semmit sem,főleg hogy itt ahol lakom még a csatorna rendszer sincs kiépítve nem hogy az Internet és úgy látszik nem is nagyon dolgoznak rajta.Talán majd 2020-ra lesz de még az sem biztos...
Állítólag 2018 végéig kell ezt megvalósítaniuk !
De nagyon jó lenne ha még 2016 ban megcsinálnák mert már csomó helyre be van húzva az optikai kábel csak még nincs lefedőhálózat kiépítve !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!