Az oldal pillanatnyilag nem elérhető, miért?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy driverre,amit csak a lenovo-forums(pont)ru weboldalról tudok letölteni,mert máshol nem található meg.(ha esetleg valakinek még is megvan,azt megköszönném,ha itt leírná. A Lenovo A516-os verziójú telefon firmware drivere kéne). Az említett weboldal a jóisten szerelméért sem akar betölteni. Bármelyik böngésző azonnal azt írja,hogy nem érhető el. A CMD-ben próbáltam megpingelni,mind a 4 célbaért és érkezett válasz,tehát elérhető az oldal(gondolom én) de sehogyan sem tudok csatlakozni. A telefonom operációs rendszere fuccsba ment,nem indul be,de nem tudom letölteni a drivert,hogy újra tudjam telepíteni. A telefonnal kapcsolatban nem kérek tanácsokat,tudom,hogy mit kell csinálnom,csak arra szeretnék választ kapni,hogy miért van ez,hogy nem érem el,mikor pingelni lehet?2015. okt. 29. 15:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!