Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy weboldallal hogyan lehet...

Egy weboldallal hogyan lehet pénzt keresni (többi lent)?

Figyelt kérdés

A napokban hallottam, hogy a nagy látogatottságú weboldalaknak a tulajdonosai az oldalukkal tudnak pénzt keresni (ha nincs fizetős tartalom, akkor is). Ebben mi az igazság? Meg ki az, aki fizet neki? Mert most már tudtommal teljesen ingyenesen csinálhat bárki egy weboldalt... Ha nagy a látogatottság, akkor fizetni reklámfelületért, vgay én más egyebet nem tudok elképzelni....

Ilyenekre gondolok, mint pl a totalcar.hu, vagy az autonavigator.hu, és társaik. Mert az addig oké, hogy megírják a teszteket az autókról, és feltöltik, de hogyan lesz abból pénz, ha nekem, mint olvasónak nem kell érte fizetnem? Vagy pl a facebook, az is ingyenes, mégis nagyot kaszáltak rajta... Valaki, aki benne van a témában, írna pár sort?

2015. okt. 27. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Például lehet bevételük abból, hogy felületet adnak ki hirdetőknek.
2015. okt. 27. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat attol fugg mirol beszelunk, foleg az oldalakon elhelyezett reklamokbol szarmazo bevetelre gondolsz, de a Facebook eseteben a nagyobb penz a felhasznalok altal onkentesen feltoltott adatok ertekesitesebol szarmazik.
2015. okt. 27. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Reklàmokon és adatok értékesítési kívül van még más lehetőség?
2015. okt. 28. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!