Miért nem tudok online filmeket nézni?
Figyelt kérdés
Már elolvastam minden ilyen kérdést és telepítettem a flash player csomó változatát is és fogalmam sincs hogy miért nem indulnak el a filmek, légyszi segítsetek!2015. okt. 26. 16:09
2/8 A kérdező kommentje:
nem, az megy, de semmi más nem
2015. okt. 26. 16:14
3/8 donfetibo válasza:
Nem írtad, hogy milyen böngészőt használsz, mert ha pl.: Operát ott az a lényeg, hogy ne legyen az OPERA TURBO be kapcsolva!!!☺☻
4/8 anonim válasza:
Például mi nem megy? És pontosan mi a hiba?
5/8 A kérdező kommentje:
google chrome-ot, és nem megy egy link sem, szóval, se a movshare, se stagevu, se semmi
2015. okt. 26. 16:19
6/8 A kérdező kommentje:
és elvisz az oldalra de a videó nem indul el
2015. okt. 26. 16:19
7/8 A kérdező kommentje:
ja és mozillával is próbáltam de úgy se megy
2015. okt. 26. 16:20
8/8 anonim válasza:
mondjuk azok jó szar oldalak :D ha neten akarok filmet nézni akkor youtube vagy indavideo, ha itt nincs fent amit akarok akkor így jártam, vannak más lehetőségek is, nem csak az "online" filmnézés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!