Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A probléma a következő:...

Mysteriousman kérdése:

A probléma a következő: Online nem tudok filmeket nézni, mert nem tölti be, sőt el sem kezdi. Másfajta videókat különböző oldalakon sem tölt be. Kb 15ből 1et lejátszik, de azt sem tudom miért. Valakinek van ötlete?

Figyelt kérdés

Egy olyan problémám van, ami mindösszesen 4 napja van jelen, korábban sosem fordult elő. A beállításoknál próbáltam átállítani a DNS címet, mert találtam róla infót, hogy másnál is jelentkezett ez a hiba, de nálam az sem segít. Windows 7et használok egyenlőre. A gépem ugyan az, az internet ugyan az, semmi sem változott. Annyi, hogy nem hozzám van bekötve a net, én csak wifin keresztül fogom a vételt a szomszéd ismerősömtől.

Valakinek valami ötlet? :)

2015. okt. 1. 15:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!