Mi történt az egyenlegemmel youtuben?
ma kifizették a youtube egyenlegemet. jött róla email is,hogy átutalták a pénzt,de nem jött még meg mindig.
2013-ban volt kifizetésem. utána sokáig nem tudtam gyűjteni pénzt,mert figyelmeztetve lett a fiókom. és a bevételszerzést letiltották. most 2015-ben újra lehetséges bevételt szereznem,új fiókom is lett ebben az évben. összekapcsoltam az adsense fiókomat vele,de semmilyen adatot nem adtam meg a bankszámla megadása résznél,mivel régen barátnőm számlájára ment a pénz,és most is az ő nevét írja oda,és 000 számokat.. megjön a pénz? vagy kezdhetek aggódni,hogy máshova küldte? lehet nem egyértelmű a kérdésem bocsi,de a lényeg,hogy összekapcsoltam az adsense fiókomat youtube-l,de nem változtattam semmilyen adaton. egyébként ez a bankszámlaszám amit 2013-ban adtam meg még él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!