Msn-n az egyik barátnőm küldött egy üzenetet, h nézd meg ezt a képet (link) én hülye meg rámentem. és most minden ismerősömnek elküldi ezt a linket Hogy tudnám leállítani? Többi lent
Figyelt kérdés
és nem enged utána írni és ahhoz, h írni tudjak újra be kell jelentkezni és akkor újra elküldi mindenkinek:S és h ha myvipen vagy ebuddyn jelentkezek be ott nem küldi el...
köszi a válaszokat..:)
2010. márc. 16. 15:51
1/3 anonim válasza:
Sajnos ezt nem lehet megszüntetni, mivel ez egy ún. vírus...
Lehet van rá, vmi megoldás.., de sztem elég nehéz utána nézni.., cserélj e-mail címet,és másold át a partnereid az új címedre. Az a legbiztonságosabb..
2/3 anonim válasza:
hat sajnos beszivtal egy virust.
kemprogram keresovel irtsd ki. vagy valami virusirtoval. ne noddal, mert az nem ismeri. ha nem megy akkor win install.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!