Torrentbe visszatenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha letöltöttem egy torrentet, de magából az UTorrentből kitöröltem a fájlt, hogyan tudom visszatenni hogy seedelje?
Találtam olyan lehetőséget, hogy torrent hozzáadása, kiválasztom és megnyitás seedelésre. Be is teszi, de a zöld sávban egyből azt írja hogy kész, nem pedig azt hogy Seedelés.
Külső tárolóra töltöttem le pket. csatlakoztatnom kéne, hogy onnan visszaseedelje vagy hogy?
lécci segítseket!
Köszönömm
2015. okt. 11. 09:45
2/4 A kérdező kommentje:
letölteni nem tudom, mivel hogy nem seedeltem eleget felfüggesztettek, ezért akarom a már korábban letöltötteket visszaseedelni
2015. okt. 11. 12:48
3/4 Gábor_79 

válasza:

A Tracker fülön belül nézd meg, hogy ott van-e az oldal címe után a passkey-ed, az azonosítód. Az a hosszú szám és betűsor. Torrent indítását is meg kell nyomni.
4/4 A kérdező kommentje:
az megvan.
valahol kiírja hogy scrape rendben. és a frittisésig oszlopban azt írja hogy frissítés
máshol meg nem írja azt hogy a scrape renden csak hogy frissítés
2015. okt. 11. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!