Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ennek a Routernek annyi?

Ennek a Routernek annyi?

Figyelt kérdés
Pár éve használom. TP-link router, viszont már fordult elő ilyen, de anno jó lett, most viszont valami probléma van vele. A lényeg az az, hogy egyszer csak eltűnt a jel(a wifi jel). A PC-n működik a net lankábellel. Próbáltam hard resetelni, de hiába nyomom be a gombot, visszaáll gyárira, viszont nem lesz jel és nem lehet a gyári ip-vel belépni a router beállításához. Szerintetek ennek annyi, vagy valahogy meg lehet oldani? Valaki találkozott hasonlóval?

2015. okt. 11. 01:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Amúgy a Windowsban volt valami elcseszve, mert Win10-el be tudtam lépni, viszont miután beállítottam, néztem, hogy ugye ki lehet kapcsolni a wifit,azt hittem, hogy ki volt, de nem, utána ki-be kapcsoltam(ez 2 újraindítást igényelt ugye), de utána sem volt jó, de mindegy, mert vettem 1 másikat, így pár év használat után gondolom, hogy nem ártott a csere. :)
2015. okt. 13. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!