Ennek a Routernek annyi?
Figyelt kérdés
Pár éve használom. TP-link router, viszont már fordult elő ilyen, de anno jó lett, most viszont valami probléma van vele. A lényeg az az, hogy egyszer csak eltűnt a jel(a wifi jel). A PC-n működik a net lankábellel. Próbáltam hard resetelni, de hiába nyomom be a gombot, visszaáll gyárira, viszont nem lesz jel és nem lehet a gyári ip-vel belépni a router beállításához. Szerintetek ennek annyi, vagy valahogy meg lehet oldani? Valaki találkozott hasonlóval?2015. okt. 11. 01:12
1/11 fersk válasza:
"Valaki találkozott hasonlóval?"
Tp-Link esetén már sokan...
2/11 anonim válasza:
lehet nem jol nyomtad azt a gombot ha nem jott vissza a gyari ip, user meg password.
3/11 A kérdező kommentje:
Ha többen találkoztak vele, akkor végül is, mi lett a végeredmény? Meghalt?
Rosszul nem lehet nyomni, mert hallani, mikor kattan.
Na, most kb 6-7 órát ki volt húzva, most annyit csinál, hogy ha resetelem, hogy leresetelt, mutatja a wifit is, de csak addig, ameddig be nem kapcsol rendesen. A gépen sem lehet addig rámenni az ip-re, és a wifire sem enged rákapcsolódni.
Szerintem hétfőn veszek 1 másikat.. :)
2015. okt. 11. 08:41
4/11 anonim válasza:
Én arra értettem hogy van egy procedura pl 15 másodpercig hosszan kell nyomni meg ilyesmi. A használatiban benne van hogyan kell a gyári beállitásokat visszatenni.
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
Volt, ahol 6-10mp-t írtak, volt ahol 14-20-at, próbáltam többféleképp, hosszabban, persze felvillannak a ledek, a router le is resetelődött, utána ugye menne, viszont végül csak nem működik, mert nem küld jelet, és a pc-n sem tudok belelépni. A WLAN pedig világít folyamatosan reset után, telefonon viszont nem látom.
2015. okt. 11. 15:18
8/11 anonim válasza:
Nem kötekedésből, de a pc-n lehet azért nem tudsz belépni mert megváltozott a subnet. A wifinek pedig a neve és nem ismersz rá.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem is találok wifit, szóval jó, hogy nem ismerek rá.
A resettől csak nem kellene megváltozni valaminek, mikor vissza kellene állnia gyári állapotra..
2015. okt. 11. 22:51
10/11 anonim válasza:
En arra ertettem a subnet valtozast hogy ha bekonfiguralva pl volt 192.168.2.1 a ruter cim, visszaallitva gyarira meg 192.168.0.1, akkor a gepedrol nem latod subnetting miatt, nem azert mert defektes lenne. Ilyenkor a gepen kezileg be kell tenni az ip cimet a riter subneybol, pl 192.168.0.10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!