Facebook oldal like csalások, lehetséges?
Figyelt kérdés
Nap mint nap facebookon az ajánlott csoportoknál ajánl nekem olyan oldalakat ahol hasonló oldalak vannak mint amilyet már korábban belikeoltam. Ezek latex stb.modellek / cosplayerek összesen 6 oldalt követek.Viszont ajánlatnak folyamatosan a"népszerü" ilyen oldalakat kapom meg és itt jön a bökkenő ezek a modellek gyakran nem igazi modellek hanem ronda deformált és sokszor kövér (szerintem csalók is) lányok ha lányok egyátalán és nem valami transzik.viszont a likeot száma az oldalukon illetve képeiken csillagászati mértékeket érnek el. aminek viszont semmi értelme egyharmad annyi likeot hogy kaphat egy olyan nő akinek semmi köze a szépséghez és a modellkedéshez mint pl. Kate Upton? Hogy lehet/ tudnak csalni a likeokkal? kamu oldal átirányitások kamu fiókok? ellenben mindazzal hogy a valóban szép és tehetséges modellek csak jó ha egytized annyi figyelmet kapnak!2015. okt. 7. 13:22
1/2 A kérdező kommentje:
ez egy tökéletes példa: [link]
. persze izlések és pofonok . de azért ugye az kissé túlzás hogy majd 1 millió embernek legyen rossz izlése nem ?
2015. okt. 7. 13:23
2/2 anonim válasza:
#1 te még sosem néztem meg a parlamenti választási eredményeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!