Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A szomszédok folyamatosan...

A szomszédok folyamatosan lógnak az internetemen. Titkosítva van a WIFI mégis. Jelszavat változtatok, egy-két nap megint. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

hát én átmennék hozzájuk, és elküldeném őket a retkes qva anyjukba:D

de sztem mindennap változtass a jelszón, de valami bonyolultat pl sok szám, meg ha látod h fennvannak akkor jobb gomb és kibontás(legalább is win7-en)

2010. márc. 15. 14:00
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

átmész és megvered őket

a gépüket meg elveszed

2010. márc. 15. 14:00
 3/12 anonim válasza:
87%
menj át és kérdezd meg...ha nekik nem tetszik valami akkor meg rendörség...hiszen a te privát wifidben lógnak...olyan mintha turkálnának a gépedben...ha azsem segit...vágj vissza keress vmi feltörö progid és azon keresztül vágd haza az oprendszerüket...:D biztos tnulni fognak az esetböl..de elöször mindenféleképpen menj átt és kérdezd meg mitcsinálnak gyüjt bizonyitékot és kopók..sok szerencsét...
2010. márc. 15. 14:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy panel,és 50 szomszédom van.Persze szeretnék találkozni vele én is csak nem tudom ki az.
2010. márc. 15. 14:05
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

első vagyok

hát igen, panel. mindegy fogadd el a tanácsomat amit írtam és naponta változtass jelszót, lehet h valami progival törik fel

2010. márc. 15. 14:11
 6/12 czibles ***** válasza:
92%

állíts be mac-cím szűrést, kapcsold ki az SSID szórást, vegyél vissza a hatótávjából, WPAII-es titkositás legyen beállítva.

ha ezek után is feltörik, akkor mondj le a WIFIről.

2010. márc. 15. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha 21 katakteres WPA titkosítást használsz akkor brute force-szal kb 4x10^-20 évig tartana feltörni. Valahogy nem akarom elhinni, hogy rendesen le van védve és mindig sikerül nekik mégis használni.
2010. márc. 15. 14:20
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
A MAC cím védés tökéletesen megoldotta hasonló jelegű problémám. Lényege: nyitott nem biztonságos hálózatot talál a paraszt és nem érti miért nem tud csatlakozni hisz nem kér jelszót.(azért mert minden gépnek van saját MAC azonosítója és csak a listában szereplő gépek tudnak csatlakozni) Megnézném a képét szerintem a mai napig nem érti miért nem tudja lopni a netem.
2010. márc. 15. 15:15
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha programmal feltörik, az illegális!!! Bepereleheted őket, ha nem tudod ki az, akkor nyomozd ki, kérd a rendőrség segítségét.
2010. márc. 15. 17:40
 10/12 Hintalow ***** válasza:
83%
Azért mielött feljelentjük azokat a mindent feltörő szomszédokat, érdemes megnézni a router menűjében, hogy éppen hányan csatlakoznak rá. Mert az esetek többségében ha lassul kicsit a net, akkor már mindenki azon van, hogy lopják a netet, és csak egy kis karbantartás kéne a gépen...
2010. márc. 15. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!