Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen lassú a netem?

Menta750 kérdése:

Miért ilyen lassú a netem?

Figyelt kérdés

Megmértem Speedtest-en és ez lett belőle:

Ping: 44

Letöltési seb.: 6.42MB

Feltöltési seb.: 0.53MB (Ami meg is látszik)

YouTube-ra szeretnék feltölteni egy fél perces videót (CS:GO) ami 700 MB, és 180-200 percet ír mire feltölti.

Holott a haverom egy 1 perces videót, igaz 'csak' 400MB, feltudott tölteni olyan 8 perc alatt.

És ez a hulladék net játék közbe is meglátszik.. Amint megnyitok valami oldalt 'STEAMEN' belül vagy azon kívül az interneten, a 40-es pingem rögtön felugrik 200/300-ra. Néha 600 fölé is felmegy. És ez már kezd idegesíteni, mivel a CS:GO egy online és csapatmunkán alapuló játék, nagyon nem használ neki ez a magas ping.

Nem egy meccs volt már amit miattam vesztettünk el, mert elkezdtem laggolni.

Nem rég kicseréltük a routert is egy másik, újabbra, de úgy látszik semmit nem használt.

Szerintetek mit kéne csinálni, hogy mindez megjavuljon? :/

~

Előre is köszönöm !

#lassú-internet-net-csgo-steam-youtube-ping-speedtest-csapatmunka-online
2015. okt. 4. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen előfizetésed van? Mennyinek kellene lennie?
2015. okt. 4. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Elő kell fizetni gyorsabb netre
2015. okt. 4. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

T-Home-osok vagyunk. Sajnos a max feltöltési sebesség is csak 2 MB. lenne. De engem nem is ez zavar igazán, hanem az, hogy laggolok játék közben. :$

[link]

2015. okt. 4. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!