Router mellett be van lassulva az internetkapcsolat mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most konfiguráltam be egy routert, csak én netezek az asztali gépről. Érezhetően lassabb minta net. Sőt szerintem a sávszélességem mellett, nevetségesen lassan válaszolnak a a weboldalak. Hogy orvosolható a dolog?2015. okt. 2. 14:12
1/6 anonim válasza:
Új a router vagy egy régi darab?
Meg persze lehet gyárilag hibás is...
Más ötletem nincs.
2/6 A kérdező kommentje:
Teljesen új most bontottam ki. Ráadásul az itthoni netemmel simán bírnia kéne.
2015. okt. 2. 14:26
3/6 A kérdező kommentje:
A 15 megás netből 0.69 jön át speedtest szerint...
2015. okt. 2. 14:29
4/6 anonim válasza:
Router nélkül megvolt a 15 mega?
Én megpróbálnék egy gyári visszaállítást (reset) a routeren, aztán újra beállítanám. És ha továbbra is rossz, akkor irány a bolt.
5/6 A kérdező kommentje:
10 mega bocsánat, de ha kikötöm a routert a hálózatból modemmal megint ugyan úgy adja a netet ahogy kell. Egy hozzá értő ismerősömel nézegettük a dolgokat, de ő is értetlenül állt a dolog előtt. Arra tippelt hogy esetleg a modemem amit a szolgáltató adott elavult.
2015. okt. 2. 15:35
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos több fórumon is olvasom ezt a hibát, és esélyes hogy nem a router hibája, de megoldást nem tudnak sehol a problémára.
2015. okt. 2. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!