Csicserike kérdése:
Frissítettem Windows 10-re és nincs internetkapcsolat. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Tegnap 8.1-ről 10-re frissítettem a Windows-t, és lényegében van internet, tehát a Microsoft edge,skype,team speak 3 kap internetet, viszont a Chrome,Mozzilla illetve League of Legend-s stb. játékok azt jelzik hogy nincs internet. Továbbá IPv4 hozzáférésem van,de IPv6-hoz nincs hozzáférésem azt írja. Ez jelenthet valamit?2015. okt. 1. 14:16
1/9 anonim válasza:
Alapbol az,hogy ra frissitetted elozo rendszerre nagy hiba.Tiszta telepites kellene,hogy lasd akkor is van e problema a te gepeden.Tobbsegnek hibatlan igy.Aktivalas megoldhato...
2/9 anonim válasza:
ha frissítetted, akkor már nem kell aktiválni tiszta telepítésnél
nekem kérte a kódot, nem adtam meg neki és mégis beaktiválta magát
3/9 A kérdező kommentje:
Aktiválva van, meg hát más ember is 8.1 re telepítette a 10-et,még mindig nem értem mi lehet a baj.
2015. okt. 1. 15:11
4/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek aktivalja be.Erre van a mas megoldas.
Igen,mas is igy frissitette fel,ezert van ennyi panasz, jo reggelt!
Kicsit jarj utana a dolgoknak kerdezo.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem kaphatnék valami konkrétabb választ, hogy mivel is orvosolhatnám ezt az elég kellemetlen problémát?
2015. okt. 1. 16:05
7/9 anonim válasza:
Levélre válasz:
Microsoft "küldte",de te engedted felrakni és ha már felkerült nem raktad,akkor újra.Lesz ott több hiba is majd!
Tessék újra telepíteni vagy telepítettni mással ha neked nem megy.
8/9 anonim válasza:
Google: MSRMesh-VirtualWIF
Vagy: VirtualWIF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!