Miért nem működik a korábban hiba nélkül működő UPC-s Cisco EPC3208 modem és SMC WBR 14-G2 routeres internet kapcsolatom?
Win 7-es op.rendszer van az asztali gépemen és a laptopomon is.
Tegnap estig hibátlanul működött az internet kapcsolat a fenti eszközökkel; mindegyiken.
Az asztali gép vezetékesen kapcsolódik a routerhez, a laptop pedig wifi-vel.
Tegnap éjszaka a laptoppal dolgoztam, és éjszaka nagyon belassult az internet, iszonyatosan lassan töltődtek be az oldalak.
Ma reggel már se az asztali gépen, se wifin keresztül nem lehetett a netre csatlakozni.
Ha a routert kihagyom a rendszerből és pl. az asztali géppel közvetlenül a Cisco modemen keresztül kapcsolódok a netre, akkor hibátlanul működik a rendszer.
Tönkre ment volna az SMC router?
Mit lehet ilyenkor tenni?
Hogyan lehet kideríteni, hogy mitől van a hiba?
Az SMC már rég nem gyárt normális eszközöket - persze más eszközök is elromlanak egyik napról a másikra.
A hiba kiderítésébe szerintem energiát ölni teljesen felesleges.
Ilyenkor venni kell egy normális routert. 5-7 rugóért már tisztességes TP-Linket lehet kapni.
Nekem is ez a gond, én vettem új router-t ugyanúgy rossz..
Pedig közvetlen modemről minden stimmel.
Viszont router-en keresztül kikapcsolt wifi mellett működik rendesen az UTC kábellal.. valami a wifi körül és az internet szétosztást között lehet probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!