DwX0007 kérdése:
Digi Giganetet miért nem továbbítja megfelelően a routerem LAN-on?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy beköttettem a Digi Giganetet a tegnapi nap folyamán. Vettem 1 TP LINK WR941ND Routert hozzá ami elvileg képesnek kéne, hogy legyen osztani a 1 gigabites sebességet LAN-on. Ha a sima digis modemből bedugom a kábelt a gépbe akkor jön az 1 gigabites sebesség normálisan, viszont miután routerbe bedugtam a Cat5. e-s kábelt a WAN portba, és az 1ik LAN portból a másik Cat5. e-s kábelt a gépbe, csak 100Mbps sebesség jön 1000Mbps helyett. ( A 2 kábel hossza együttesen nem éri el a 30 méter hosszúságot. Előre is köszönöm a segítségeteket!2015. okt. 1. 13:02
1/1 anonim válasza:
Ha ez van meg:
"Lan portok száma 4 10/100" azaz 4 db 100 megabites portja van csak. Azon nem megy át több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!