Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Windows 10 windows defendere...

A Windows 10 windows defendere tényleg jó? Használhatom nyugodtan?

Figyelt kérdés

Eddig Eset Smart Securityt használtam, de valamiért bekapcsolja az asztalon az ikonok automatikus elrendezését. Ncore-on olvastam a legujjabb feltöltött eset-nél, hogy mással is előfordult hogy átrendezte az ikonokat.

Én ma vettem észre hogy utoljára vasárnap frissített az eset, mondom akkor frissítem kézzel, de semmi. Akkor mondom újra patchelem, erre átrendezte az ikonokat. Esetleg erre valakinek valami ötlet? Használjak régebbi Smart securityt? Köszönöm szépen a válaszokat!

2015. okt. 1. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó a defender.

Amúgy a legrosszabb amit tehetsz, hogy tört vírusvédelmet használsz. Ennél rosszabbat nem nagyon tudok amit egy géppel tenni lehet. :) Képletesen szólva.

2015. okt. 1. 12:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor egy ideig most azt fogom használni! Vagy pedig az eset smart securityhez nem patchet használok, hanem vadászom a serialokat.
2015. okt. 1. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is,a Defender harmat gyenge "védelem". Jobban tájékozódj!

A másik,ha te vadászol serialt az ugyan úgy tört védelem lesz,csak is magazinos kóddal amit sg fórumon közzé is tesznek ha nem vásárolsz olyan újságokat,vagy pedig teljesen vásárolsz egy licenset!

ESET Win10en jelenleg búgósan működik azért van az ami.Következő verzió ami már kijött csak még magyarul nem abba már valószínűleg jobb lesz minden.

2015. okt. 1. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:

"Először is,a Defender harmat gyenge "védelem". Jobban tájékozódj! "

Ezt azért illene alátámasztani, mert ugye azt szokták mondani, hogy "mondták", meg "hallottam". :)

Gondolom neked sincs semmilyen személyes tapasztalatod, csak úgy mondod bele a világba a sületlenségeket. :)

2015. okt. 1. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves MSE rajongo.Ha nem ertenek h0zza nem irtam volna.Nem az a tipus vagyok aki mas utan megy.Nem hiaba irtam a tajekozodast.Miert en magyarazak ha vilagosan le van irva az Antivirus oldalakon is,legyen az hivatalos kulfoldi oldal amihez nem art kis ertelmezes es angol tudas bar magyar oldalakon is valamicske talalhato boven..

Elege ember orra ala is kozlik mar a hirekbe is mekkora egy bukas.Hivatalos virusvedelmi teszten is mindig utolso helyen kullog,oka le van irva!

Sajat tapasztalat 'CSAK' annyi,hogy annyi fals es abszolult riasztasa van,hogy az no komment! Igen ellenorizve.

Tessek utana olvasni mar a dolgoknak konyorgom! Legtobb fertozes az ilyen gepeken van,mennyit nekem kell rendbe raknom.Aki nem tud esszel netezni annak nagyon,de nagyon nem ajanlhato!

2015. okt. 1. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok MSE rajongó. Sőt. Semmilyen rajongó sem vagyok, mivel nem használok védelmet. A semminél azért többet jelent.

Nem olvasok utánna a Microsoft lejárató cikkeknek, mert azoknak nem az a céljuk, hogy rávilágítsanak a tényleges "erősorrendre" , hanem az, hogy lehúzzák a MS.t

Én azt javaslom, hogy neked kéne egy kicsit szélesebb látókörben értelmezni az ilyenfajta cikkeket, és talán akkor nem írnál ostobaságokat.

Több gépen is dolgozom intenzíven. Az egyiken semmi védelem sincs, és még semmit sem kaptam be. A másik gépen csak defender van, és soha semmi vakriasztás, és semmi efféle. Így is lehet, ha okos az ember.

2015. okt. 1. 15:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Itt a hivatalos oldalon azt írja, hogy a Win 10 is támogatott. [link]
2015. okt. 1. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem beszélt senki arról,hogy nem támogatott.Értelmezni kell ami írva lett.
2015. okt. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!