Mit rontottam el vagy mit kellene megadnom?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt lekódolva az internetem. Néha belassult úgy voltam vele hogy lehet valaki "lopja". Utána néztem neten,beírtam hogy 192. stb és akkor admin admin. Ott a Wireless pontra és ott alul meglehet adni hogy WPA WPA2 ha jól emlékszem. Azt beaállítottam majd kért egy jelszót megadtam elmentettem. Aztán egyértelműen ledobott a net mert hogy lett rajta jelszó,rámentem h csatlakozás de most egy felhasználónevet és jelszót kér. Ez mi lenne? Mit kell itt megadnom?2015. szept. 26. 20:54
11/13 A kérdező kommentje:
Mégis van net köszönöm!!!!!!! :)
2015. szept. 27. 07:14
12/13 A kérdező kommentje:
Ésss megsincs :D Véletlenül a modemet is reseteltem es azota nem világít az internetes lámpa. gépen mutatja hogy van kapcsolat csak épp net nincs. Be kell valamit állítani vagy várni kell vele?
2015. szept. 27. 08:05
13/13 anonim válasza:
#9 vagyok
Valószínűleg be kell állítani a routerben az internet kapcsolatodat, hisz a resettel törlődött a memóriája.
Ha esetleg nem tudod hogy hogy kell ezt csinálni, akkor írd le a routered típusát, az internet szolgáltatódat és az előfizetésed típusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!