Firefox alatt nem tudom a Youtube videók felbontását 360 fölé venni. Ki sem írja a többi lehetőséget. Próbáltam resetelni a Firefoxot, nem segített. Ötletek?
"Amúgy én a firefoxot nem használom mert szerintem nagyon szar, öszeomlik mindig, és a videó is lassabb vele youtube-on mint más böngészővel. "
nálam sose omlik össze, nálad van a probléma (legfrissebb van felrakva), és nálam megfelelő sebességgel futnak a videók
" Én a 360 nevű böngészőt használom és ezzel semmi gondom, max annyi hogy nem magyar."
az az a kínai 360 vírusirtónak a böngészője? mert én nem bíznék meg benne (legalább is nekem ez a véleményem róla, persze csak tipp hogy azé, nem hallottam róla még)
bár tény és való hogy a firefox már nem a régi: újdonságok, amik feleslegesek böngészőbe beépíteni, inkább külön kéne ha akarom majd leszedem, nem kell nekem oda nyomni feleslegesen, ha úgy se használom(pl.: hello, az a pocket izé a könyvjelzőknél stb.)
hogy kérdésre is válaszoljak:
youtube.com/html5
MSE & WebM VP9 kívül nálam minden rendben van, html5 lejátszót használom, és 1080p-t is engedi, sőt még a 60 fps-t is, ha olyan a videó(példa a kiírására: 1080p60)
törölni a cache (gyorsítótárat), előzményeknél lehet törölni, és persze mindenre állítani az időpontot
másik ötletem még:
beállítások --> speciális --> hálózat --> Gyorsítótárazott webtartalom melletti törlés most gomb
hányas verziót használsz?
menü (három egymás alatti vonal) --> kis karikában kérdőjel legalul ---> A Firefox névjegye-él ott le van írva hányas + emlékeim szerint automatikusan updatel
Nem mindig.Amúgy próbáltad más böngészővel?
360 az tényleg egy kínai Chrome klón.Használata nem ajánlott.(noname böngészőről van szó,küldhet haza adatokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!