Laptopom miért nem kér jelszót wi-fi-hez való csatlakozáskor?
Lehet, hogy bagatell kérdés, de engem zavar. Nemrég beállítottam egy Asus routert itthon, wifi hálózathoz. Rendben is ment minden, telefon, laptop szépen veszi a jelet.
Eddig a laptopom minden egyes csatlakozáskor kért egy PIN kódot, ami a router sajátja. Most viszont már nem kéri, simán kapcsolódik jelszó nélkül. Ez mitől van? Van erre a valami magyarázat? Vagy már nem védett jelszóval a wi-fim?
Előre is köszönöm a segítséget?
Bocsi, de ezt el tudnád magyarázni kicsit részletesebben? A böngészőnek mi köze ehhez? Nem a Windows jegyezte meg a jelszót?
Egyébként Firefox-ot használok, de a beállításai között nem találok ilyen opciót.
Elnézést, ha alap dolgokat kérdezek, sajnos nem vagyok otthon ebben a témában.
Köszönöm a válaszod. Sikerült beállítanom, hogy automatikusan ne csatlakozzon fel a gép indításakor.
De ha kapcsolódni akarok, továbbra sem kéri a jelszót. Ezt nem lehet neki beállítani, hogy minden egyes csatlakozás alkalmával kérje a jelszót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!