Confast WR 150 repeater. Hogy kell konfigurálni? Csak számitógéppel lehet? Már használták, resetelni kell? Arra a jelre kell csatlakozni amit erősiteni akarok? Vagy más wifin is belehet állitani?
Ajánlott reset-elni (reset gombot nyomd legalább 10mp-ig)
- konnektorba dugod
- WiFi-n, vagy LAN/Ethernet kábellel csatlakozol hozzá
- belépéskor alapértelmezett név és jelszó: admin és admin
- Repeater módot válaszd középen
- kiválasztod az kiterjeszteni/erősíteni kívánt router-t
- megadod, hogy milyen néven szórja tovább a jelet, illetve a WiFi-jelszót az alap-router-hez és alul Connect gomb
Kész.
Forrás:
Nem feltétlenül erősebb az antennája. (ha occsó volt, akkor inkább átlagon aluli)
Meg aztán lehet, hogy a konnektor van eldugott helyen. (tedd mellé a telefont - ott mit mutat)
WiFi hálózat látszik és úgy nem tud rá csatlakozni, vagy nem is látszik?
Ha telefonnal csatlakozol, és elírtad a csatlakozáshoz szükséges WiFi jelszót (alapértelmezésben szerintem nincs, de LAN kábellel csatlakozva nem is kell), akkor a telefon WiFi beállításainál töröld a kapcsolatot (hosszan nyomva > Hálózat elfelejtése) majd próbálj újra csatlakozni. (esetleg reset-eld a repeater-t is)
Alapvetően kétféle jelszó merül fel:
- az eszközhöz csatlakozásnál (Hálózati kulcs/WiFi jelszó)
- az eszköz beállításait védő jelszó vagy név/jelszó (ennek eléréséhez először csatlakozni kell az eszközhöz, majd általában egy adott IP címet írni a böngészőbe)
Köszi.CspCsj!megoldottam tablettal csatlakoztam rá ,de nem mindegy milyen böngészőt használsz.Google chrommal
l bejött:-) :-) :-) :-) :-) köszi a segitséget,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!