Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy Banana Pi mini számítógép...

Egy Banana Pi mini számítógép mennyire lenne képes kiszolgálni egy webszervert?

Figyelt kérdés

Itt egy link: [link]

Vannak rá példák, hogy emberek webszerverként használják, egy év alatt kifizetek annyi pénzt szerver bérlésre, mint amennyibe ez kerül. Napi egy két látogatott szolgálok csak ki, mennyire bírná ezt ez a számítógép?

#bananapi
2015. szept. 19. 13:34
 1/7 Szirty ***** válasza:

Lassan már a kulcstartóban is web szerver üzemel.

Attól függ mik az igények. Dinamikus oldalak (PHP, ASP) kiszolgálása nagyobb erőforrás igényű.

Másik kérdés a háttértár.

web szerver és web szerver között ég és föld különbség lehet.

2015. szept. 19. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Wordpress oldalakat szeretnék rajta futtatni, de nem sokan fogják nézni.
2015. szept. 19. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Napi 1-2 látogatót sztem simán kiszolgál, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy egyszerre 1 felhasználót kell csak kiszolgálnia, nagyrészt pedig üresen megy.

Nekem rapsberry pi-n (még a régi 512 megás verzión) futott egy ASP.NET-es "webalkalmazásom"... persze csak saját magamnak... hát nem volt a leggyorsabb mindig, de túl lehetett élni.

2015. szept. 19. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Simán bírja, inkább a lakossági internetkapcsolat miatt lehet lassú.
2015. szept. 19. 15:23
 5/7 A kérdező kommentje:
90/8 megabites internetem van, ennek simán bírnia kéne. 0.8 mega feltöltés 1 mp alatt, szerintem nem rossz.
2015. szept. 19. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a weboldalad mindennel egyutt elfer a memoriakartyan oke, de USB2 merevlemezrol lassu lenne.
2015. szept. 19. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért az USB 2.0 gyorsabb, mint a 8 megabites internet, igy azzal nem lesz gond. De azért az is elég lesz 1-2 usernek, hacsak nem vmi FullHDs 3Ds videot akarsz streamelni a weboldaladon.
2015. szept. 20. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!