Etikátlan moderálásról mi a véleményed?
Akárhogy is nézzük van egy rangsor:
moderátor,adminisztrátor,tulaj,szerver tulajdonos, szolgáltató
Te ebben, mint felhasználó legalul vagy, tehát ha nem tetszik, akkor annyit tehetsz, hogy nem támogatod őket azzal, hogy látogatod. Sajnos az tévhit, hogy az internet demokrácia. Az internet is olyan mint a tv. Több oldalról (félre)cenzúrázzák, hogy a számukra megfelelő agymosás jusson el a nézők felé. A különbség csak annyi, hogyha nem tetszik, itt könnyen indíthatsz saját "csatornát" ami eljuthat az emberekhez így felnyithatod a szemüket.
Én is gusztustalannak tartom ezt, jártam már én is így, és el is jöttem az oldalról, még az accountmat is töröltettem.
Sajnos nem tehetünk ellene semmit, a saját honlapján mindenki azt csinál és olyan szabályokat hoz, amilyet akar. A gusztustalan benne az, hogy ezt többnyire politikai, etnikai vagy pénzügyi nyomásra teszik. És miközben lenézik és moderálják azokat akikből élnek, közben azért lobbiznak, hogy a adblock-ot tiltsák be, mert rontják az üzletüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!