Digi-netet kötöttünk be és nincs wifin internet kapcsolat. Mi lehet a probléma?
Kábelen nincs probléma az internettel. Viszont routeren keresztül nincs kapcsolat. a pppoe modot kiválasztottam kapott felhasználónevet és jelszót beirtam, wifi jel erős rálehet csatlakozni de internetkapcsolat nincs. Mi lehet a baj. 2 képet is linkelek.
A routeren be van állítva a szolgáltatótól kapott felhasználónév és jelszó?
Ugyanaz kell, mint a gépen, ha közvetlenül van csatlakoztatva a kábel a gépbe. Lényegében a router jelentkezik be a szolgáltatónál a géped helyett.
Miért kell az embereknek mindig a leggagyibb neve nincs routereket megvenni?
LB-Link? Még csak nem is hallottam róla...
Vidd vissza ezt a szemetet ahonnan vetted, és hozz valami normális routert, lehetőleg olyan gyártótól, aki nem tegnap előtt kezdett el routereket gyártani. Pl.: Asus, TP-Link, D-Link, Cisco, stb.
Még előtte annyi, hogy klónozd le a géped MAC címét. Néhol a Digi is MAC cím alapján azonosít.
Itt van:
Nyomj a Clone MAC gombra majd az Apply -ra. Ha lesz net, akkor az idő is automatikusan beállítódik majd a gyárilag megadott NTP szerverek egyikéről.
Ha Clone MAC nem válik be sajnos nincs jobb ötletem, mint az, hogy cseréltesd ki egy értelmesebb márkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!