Miért nincs helyi kapcsolat?
Egy vihar után elment a netem és nem volt helyi kapcsolat,mondták hogy vegyek egy háló kártyát de azzal sem működik. Aztán kijött a szerelő és mondta hogy a gép nem ismer fel semmit szóval az alaplapot ki lehet dobni,ami nem teljesen igaz mert Videókártya,ram és a processzor is megfelelően működik.az alaplapom tipusa Msi h61m-p31 w8
Szóval vissza térve a netre. Próbáltam mindent a Bios ba is letiltottam hátha úgy jó lesz és nem sikerült
egyszerüen nincs Helyi kapcsolat még az ikont sem mutatja.
Ha beszerelted a külön hálókártyát (LAN/Ethernet adapter), akkor megnézném az Eszközkezelőben van-e ismeretlen/felkiáltójeles hálózati eszköz, mert lehet, hogy a driver-t külön telepíteni kell. (felismerés után a Hálózati kártyák kategóriában szerepel)
Természetesen a kábelt is át kell dugni az új kártyába, de szerintem ez biztosan megtörtént. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!