Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail felhasználóm másodlagos...

Gmail felhasználóm másodlagos (biztonsági) email címét hol tudom megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ebben a 7 napban másodjára változtatják meg a Gmail jelszavam. Nem tudom ki. Kérlek segítsetek ebben: A mai nap folyamán megváltoztatták a másodlagos vagy biztonsági e-mail címem:

Azaz, nem az én másodlagos e-mail címemre érkeznek az infok, hogy például törölték a gmailem, hogy megváltoztattam a dolgaim stb... ugye ezt a csávó megváltoztatta, szóval bármikor hozzá tud férni a jelszavamhoz. Ezt hol tudom elállítani?

[link]

Nagyon kérlek segítsetek, a steamemet is már meg a facebookom is ellopták! Keylogger volt a gépemen, azóta formáztam a partíciókat, még most is rajta lehet????

Előre is köszi a válaszokat!

2015. szept. 9. 22:24
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

itt mindent megtudsz változtatni. Meg az illetéktelen felhasználót tiltsd és jelentsd, ha ez eddig nem lett volna magától értetődő.

2015. szept. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!