Ezt a fajta fali internet ajzatott hogyan kell bekötni otthon megoldható-e?
Van hálozati ismereteim de ezt a fajta bekötést nem tanították nekünk a suliba netten meg más fajta ajazok vannak és azokat is teljesen másképpen kötik
Olvastam valami különleges eszköz van hozzá de nem volt a dobozba mellette (bolt ahol vettem már egy hónapja nyári szüneten van)
Azt nem tudom, hogy ehhez kell-e speciális eszköz (csatlakozókhoz igen, ez: [link] )
A bekötési sorrendet pedig a panel alapján meg tudod állapítani csak fordítsd meg, hogy lásd a forrasztásokat. Pont úgy kell, mint egy sima aljzatot. Legalábbis én így csinálnám...
Ilyen 'izé' kell hozzá. Nem tudom a szakszerű nevét, de van ilyenem :) Csavarhúzóval is megoldható, de azzal óvatosan kell csinálni, hogy ne nyomd túlságosan szét a késeket.
A bekötés meg ott van rajta, közvetlen mellette a színek, A és B bekötés szerint is. (Majdnem) mindegy, hogy A vagy B szerint kötöd, de mindkét oldalon ugyanazt használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!