Kinek milyen gyors internete van otthon (? MBps) és mennyire van megelégedve vele?
Az átlagos netsebességet ezzel a kérdéssel nem fogod tudni felmérni. Biztosan van rá statisztika, csak kicsit túrni kell a netet utána.
A te új előfizetésed kapcsán teljesen irreleváns, hogy nekem az ország másik felén milyen netem van. Ugyan az a szolgáltató két utcával arrébb is képes egész más minőséget produkálni. Persze nem ez a jellemző, településenként / település részenként azért igen csak azonos minőséget tud hozni.
Ha a gyakorlati hasznot akarsz, akkor első körben nézz szét, hogy a ti utcátokban ki, mit, mennyiért tud szolgáltatni. Aztán kérdezd ki a szomszédokat, hogy mit használnak és mennyire vannak megelégedve vele.
Ha nagyon kell a semmit mondó statisztika, akkor: DigiNet 100-as csomag, 92-96/46-50 Mbps-s tempót hozza. (A router csak 100 Mbps-os)
Fél megabit is elég film letöltéshez, csak kicsit tovább kell várni.
Azt meg ki tudod számolni, hogy optimális esetben mennyi idő alatt jön le a film...
Ilyen: [link]
A legolcsóbb UPC csomag, asszem 2 ezer havonta. Ez is elég nekem mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!