Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetseges hogy ez a quiz...

Lehetseges hogy ez a quiz teszt azt mutatja aki a legtobbszor nezi az adatlapod? En ugy vettem eszre! Probaljatok ki ti is es irjatok kommentet a megfigyeleseitekrol.

Figyelt kérdés

Bar a kerdes nem az benne h ki nezi a legtobbet az adatlapod de megfigyeleseim szerint azt a szemelyt dobja ki. Ne pipaljatok le rogton az elkepzelesem kerlek lehet igazam van:) tobbszor is az elemzesre szoktam kattintani es max 3 kulonbozo szemelyt szokott kiadni tobbet nem.Itt a link:

[link]

2015. szept. 5. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát na most mit mondjak. Még az álltalános sulis osztály főnököm kisebbik fiát dobta ki akivel sosem beszéltem sem facen sem személyesen… Ami még furábbá teszi az az, hogy már a középsulit is elvégeztem és két éve dolgozom. Rádás poén az az, hogy el is költöztem az ország másik végébe a munkahely miatt szóval nem is tudom. 20 éves vagyok, fiú. Szóval lehet látens meleg aki szerelmes belém és titokba veri a brét rám?
2015. szept. 5. 03:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Azer mer nem beszeltek meg nezhet. De tobb talaltot is ki szokott adni
2015. szept. 5. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Ismerosomnek bevallt
2015. szept. 5. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!