EZ jó iq eredmény hanyas szórású ez a teszt?
2012. júl. 8. 20:55
1/11 anonim válasza:
kétlem, hogy 138 az iq-d, ha ilyen kérdést teszel fel.
2/11 anonim válasza:
Ez a teszt, meg az összes barátja egy szar, én is rendre 125-130-as eredményt érek el, közben meg sík hülye vagyok.
3/11 A kérdező kommentje:
Ugyértem ezen a teszten jó ez az eredmény ha nem akkor aki tud linkeljen egy jót és amugy ez hanyas szórású teszt?Aki tudja töltse ki nekem 10 perc volt.
2012. júl. 8. 21:47
4/11 anonim válasza:
A Mensa HungarIQa oldalán van próbateszt, de az is csak hozzávetőleges eredményt ad. De talán az internetes dolgok közül az áll legközelebb az igazsághoz.
5/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy a netes tesztek nem pontosak. Nekem is mindig 150 körüli eredményt ad ki. Csak épp közel sincs a valósághoz. Az átlag IQ 100 körül van. 138as IQ-val kevesebb mint 1% rendelkezik, alapból 115 fölé is csak az emberek 15,6%-a ér.
6/11 A kérdező kommentje:
És tudnátok linkelni egy jó tesztet?
2012. júl. 10. 14:26
8/11 anonim válasza:
"És tudnátok linkelni egy jó tesztet?"
Ott van a mensa, ami még a legpontosabb, de az se, az igazi. Még a valódi tesztekben sem lehet teljesen megbízni, nemhogy ezekben a gagyi netes tesztekben. A mensa az egyetlen, ami még igényesnek mondható, de az is csak közelítő eredmény.
10/11 A kérdező kommentje:
Mi aza 2 hiba?
2012. júl. 14. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!