Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Par napja az internet szolgaltatotol jottek ki,mivel az egesz varosba uj -net-kabelt huznak es gyorsabb lesz az internet, mivel modernebb lesz igy, mostmar nincs modem se csak egy kabel ami egybol a gepbe futt. Azt mondtak 10 MB-vel siman fogok tudni letolteni, elso nap ki is probaltam es igy is lett, a Fear The Walking Dead ami 400 MB, leszedtem 1-2perc alat, mostmeg ha leakarom szedni ugyan arrol az oldalrol a masodik reszt ami csak 200 MB akkor 50-70 kbps-vel szedi es 1 orat ir ki letoltesi hataridonek. Chrome bongeszo, megprobaltam ket oldalrol is leszedni a 2.reszt, mindketton lassu volt, most elinditottam DownloadHelperrel ugy 333kbps-vel toltottem le 9p alat, de ez szerintem nem megoldas, mi lehet a gond? :]

2015. szept. 4. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:

A szolgáltatót kellene megkérdezni, de én még olyat nem hallottam, hogy router működne! Sőt, wifirouter nélkül, mert a T-Com ezt hozott nálunk.

Az ügyfélszolgálat biztosan tudja.

2015. szept. 4. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
* router nélkül
2015. szept. 4. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Siman lehet szerver oldali a problema. Speedtest.net-en merd meg a sebesseget, ne ilyen osszevissza helyeken.
2015. szept. 4. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!