Miért nem kapok E-mailt az nCore nevű weboldalról?
Figyelt kérdés
Most, hogy történt ez a botrány az nCore-on a régi jelszavam nem működik. Ezután rámentem arra, hogy elfelejtett jelszó és beírtam az e-mailt meg megcsináltam azt is, hogy -Nem vagyok robot-. Majd azt írta ki, hogy sikeresen el lett küldve az e-mailomra (centrum.sk-t használok), de még mindig nem jött semmi. Ez 3 napja volt, nem tudna valaki segíteni?2015. aug. 28. 09:57
1/2 anonim válasza:
Nézd meg a spam-ek között! Ez elég gyakori.
2/2 A kérdező kommentje:
A Spam-ek között sincsen semmi email és már százszor kértem elfelejtett jelszót meg megkerestem minden gofrit és 3 napja semmi, nem tudom mitévő legyek. Esetleg ha át tudnám iratni a staff-al az email címet az segítene. Ilyet hogyan kell kérvényezni?
2015. aug. 28. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!