Mi a probléma az nCore-al?
Figyelt kérdés
Már több hete hiányosan jelenik meg nálam az nCore oldal. (Lásd képen: [link] Hiányoznak a thumb képek a torrentek mellől, hiányoznak bannerek, illetve olyan ikonok sem jelennek meg mint az üzenetek, barátok, meghívó, stb. Ez másoknál is így van vagy csak nálam? Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. aug. 25. 11:53
1/9 anonim válasza:
Apámnál is ez volt. Firefox és Chrome alatt is, de Internet Explorer alól nem. Tartottam rajta vírusírtást, malware keresést, gyári beállításokra visszaállítottam a böngészőket, ccleaner, semmi nem segített. Végül Win telepítőcd-ről ráfrissítettem (nem újratelepítés, frissítés), és az helyrehozta.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezeket én is megcsináltam mind egy szálig, plusz új rendszert is telepítettem, de semmi sem változott. Illetve volt olyan is (most már nem), hogy minden torrent hozzászólás át lett írva valami hackeléses dologra. De nem csak nálam, nagyon sokaknál az oldalon.
2015. aug. 25. 12:31
3/9 anonim válasza:
Win update-eket feltetted mindet? Feltételezem addonokat már próbáltad kikapcsolni.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen ezek mind-mind meg voltak és olyan amilyen a screenen látható.
2015. aug. 25. 17:58
6/9 anonim válasza:
Próbáld meg érdekességképpen csökkentett módból internetkapcsolattal, illetve ha nagyon ráérsz, live linux alól. Csak hogy mit reagál rá, program zavar-e be.
7/9 anonim válasza:
Ncore FÓRUMOT néha olvasni nem árt!
Ott le van írva,hogy ezt a megjelenítési hibát az AVAST nevű vírusirtó okozza!
Webvédelem Kivételekbe és script kivételekbe is rakd be a
xyxy.... Nocre fórumba keresd meg,mert az oldal nem engedi a linkelést! Két címet kell berakni majd két helyre.
Így jutsz el oda az oldalon:
Fórum > nCore > Bugreport > Megjelenítési hiba Avast miatt
Beírtad majd újraindítod a böngésződ,irány az ncore.Ha szerencséd van jó lesz! (Mert van akinek ez sem jött be).
Utolsó variáció,hogy Avastot lecseréled,mert abba elrontották a https ellenőrző dolgot.... (Ergo más oldalon is jelentkezhetnek hiányosságok véletlen)
8/9 anonim válasza:
Mert reinstall után, a nélkül bizonyára az avast sara.
9/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam az Avast-ban ezt a "módosítást" és tökéletes lett minden. Nagyon szépen köszönöm! :-)
2015. aug. 27. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!