Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv! Pár napja letiltotta a...

Üdv! Pár napja letiltotta a Google a -mailbox.hu-s fiókomat. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
A jelszó helyes, és maga a levelező oldalra is be tudok lépni böngészőből, de playaruhazba, YouTube fiókomba nem enged belépni. Másnál is van hasonló helyzet? Mi lehet a probléma, illetve mikor fogják ezt kijavitani?

2015. aug. 28. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Play Store-hoz meg Youtube-hoz nem Google fiók, azaz Gmail kell?
2015. aug. 28. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:
előző,én úgy tudom, összekapcsolták, beleolvadt a mb a guglbe
2015. aug. 28. 00:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Én még kb 2 éve regisztráltam be a mailboxos fiokommal a Google szolgaltatasokba, de kB 2 napja azt írja a telefon hogy "fiókművelet szükséges", és így se a playaruház, se a YouTube,se a levelező szolgaltatasos programom nem enged belépni, és elég zavaró tud lenni.
2015. aug. 28. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Dolgoznak rajta meg ilyesmi.

[link]

2015. aug. 28. 01:14
 5/5 anonim válasza:
100%
A Google szolgáltatások végképp lekapcsolódnak. Ennyi. Már májustól le kellett volna kapcsolódni, de úgy tűnik, a Google sokáig engedte még az elérést, támogatva a mentéseket.
2015. aug. 31. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!