Ps2 öt vagy Xbox360 at hogyan tudok csatlakoztatni a Monitormhoz? Lent tovább lent
PS2-t és Xbox 360-at is a megfelelő kábellel. PS2-höz szerintem elég ritka és nem lenne értelme, mert nagyon rondák lennének azok a játékok monitoron. Xbox-nál könnyebben megoldható - az első megoldás, hogy a gép HDMI kimenetére (ha van) egy HDMI -> DVI átalakítót kell dugni és úgy mehet a monitorba - ha a monitoron van DVI csatlakozó. Ha a monitoron van HDMI és az Xbox-on, akkor csak egy HDMI kábel kell, ugye ez egyértelmű. Ezen felül lehet még kapni az Xbox-hoz D-SUB kábelt is, azaz VGA kábelt ha úgy tetszik, amivel a hagyományos monitorokra lehet kötni.
Kis segítség, ha nem tudnád, melyik melyik:
D-SUB / VGA: [link]
DVI: [link]
HDMI: [link]
Ezenfelül gondot okozhat a hang kivezetése is, de ezt már neked kell megoldani.
Hát nekem egyenlőre csak Ps 2 öm van és aztis csak azért akarom rákötni,hogy elmondhassam,hogy nekem árvan kötve meg a ps2 nek amugyis szar a Grafja szar szarabb már nemigen lehet!!!!!
amugy 19 es a monitomom!
és 1440 a max felbontás
Az Xboxom majd csak tavaszi szünetbe lesz meg!!!!
De akkor lenne mégeggy kérdésem!!!
Hogyan tudok kicsippelni PS2 őt?
Nem akarom elvinni senkihez hanem én akarom!
Nem döl össze a világ ha elbazsom ,mer ugyse kell már!
Meg senkise veszi meg! .:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!