Nem tudom a notim csatlakoztatni a netre. WIFI-m van, és érzékeli a jelet, meg van a jelszó is de vmiért nem csatlakozik rá. Miért?
Esetleg próbáld meg ezt:
1. nyiss meg egy böngészőt.
2. címsorba írd be: 192.168.1.1
3. enter
4. felhasználó név/jelszó: admin (mindkettő)
5. bal oldali menüből válaszd a quick setup-t
6. next
7. Auto-Detect , next
8. várj, majd a megjelenő képernyőn ellenőrizd:
Wireless Radio: enable
Channel: auto
Channel Width: automatic
Max Tx Rate: érdemes a maximumra állitani.
9. next
10. a következö képernyön ezt kellene olvasnod:
"Congratulations! The Router is now connecting you to the Internet. For detail settings, please click other menus if necessary."
Akkor kizárásos alapon a laptop a ludas. Itt viszont több oka is lehet a problémádnak. Így látatlanba nehéz megmondani mi is okozhatja. Amit szerintem nézz meg (a win7 írom le, de az xp sem sokkal másabb):
1. start menü, vezérlőpult, hálózat és internet, hálózati és megosztási központ, itt ha minden OK, akkor valami hasonlót kellene látnod:
Ha valahol vörös X-t látsz, akkor ott a bibi. Ha ilyet látsz akkor próbálkozz meg hibaelhárítással vagy a kapcsolat javításával.
Nehéz ez így látatlanba. Írd meg mire jutottál.
hibakeresőt benyomtam,de vmi kábelről magyarázott
kiírta még végül h észlelt problémák:egy hálózati kábel nincs megfelelően csatlakoztatva vagy meghibásodott.
Fortress (házikóval) az a routerem. Ezért ne is keresd. Viszont csinálhatnál egy hasonlo képet a problémádról:
printscreep gomb, aztán megnyitod a Paint programot (windowsban alapban van)ctrl+v (beillesztes). A kapott képet mensd el, aztán töltsd fel a netre. pl. kepfeltoltes.hu
Csak kíváncsi lennék, mi a helyzet nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!