Ti elutalnátok még pluszba a pénzt? (jófogás vásárlás)
Figyelt kérdés
Vettem egy 2000 Ft -os terméket a jófogáson. Megbeszéltem az eladóval hogy mennyit utaljak előre, ami így 2000 Ft plusz a postaköltség 800 Ft volt. El is utaltam az összeget. Erre tegnap írja hogy a postán 200 Ft-tal többet kértek el tőle így utaljam el neki azt a 200 Ft-ot is. Maga az utalás kerül nekem minimum 300 Ft-ba és már nincs is annyim a kártyámon. Szerintetek ez korrekt dolog? Hozzáteszem a 2000 Ft-os ár irányárként volt írva a termékre de én nem alkudtam belőle.2015. aug. 27. 15:10
1/4 anonim válasza:
kernem tole hogy utaljon nekem 100 ft-ot, mert az utalas annyi pluszba kerul neked.
2/4 anonim válasza:
vagy 300-at, utaljon neked 300-at es te vissza kettot XD
3/4 Szirty válasza:
Nem.
Annyit fizettél amennyi meg volt beszélve.
Ha elmérte, hát elmérte.
Másik hogy 200 Ft-on rugózni eléggé fölösleges...
4/4 pinkpancser válasza:
Ahogy Szirty írta! Az eladó tudja mennyi a csomag súlya/mérete. Ez alapján ki lehet számolni a postaköltséget. Ha elb.szta, akkor az az ő dolga, de 2000+800-ban egyeztetek meg. Amúgy posta helyett inkább dpd 890-ért szokta vinni a kis csomagot, nem kell érte menni postára és ha netán elhagyják vagy sérül akkor vállalják a felelősséget. Na meg ha 2800 elutalása 300-ba kerül akkor attól a banktól le kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!