Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok vásárolni a...

Hogyan tudok vásárolni a G2A.com-ról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még nem vásároltam játékot a G2A.com-ról, sőt még netről sem. Valaki segítene elmagyarázni nekem hogy hogyan működik, hogy kapom meg a játékot?

Továbbá mi az a Digital key és a Steam gift?

Elnézést ha nagyon hülye a kérdés, de nem tudom. Most vásárolnék először egy játékot interneten. :D

2015. aug. 15. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Inkább vedd meg teljes fizikai valójában, jobban jársz.
2015. aug. 15. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem jár jobban ha úgy kétszer annyi a termék ára.

Digital key ami régen a "cd kulcs" volt, átkopizod aktiválod módszer.

Steam gift pedig úgy működik itt, hogy kapsz egy linket amire rákattintva (és belépve steambe) már át is küldi a játékot ajándékként.

Gondolom azt tudod már, hogy csak bankkártyával lehet fizetni, átutalás nem játszik (csak paypal számlával).

Továbbá megbízható eladótól vásárolj (termék adatlapon lent vannak a hirdetők), akinek sok eladása és magas értékelése van, ha nincs ilyen akkor is megpróbálhatod g2a shielddel (+1 euró), úgy képernyőmegosztásban figyel a g2a-s support emberke, aki ad új kódot ha nem sikerül aktiválni (megbízható eladónál erre nem igazán van szükség).

2015. aug. 15. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szürkén tudsz vásárolni. Nem is eredeti, nem is kalóz..
2015. aug. 15. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
viperM, azért írtam neki, hogy vegye meg boltban, mert a jelek szerint semmivel nincs tisztában, így meg esélyes, hogy lehúzzák. Akkor meg nem drágább a bolti ár.
2015. aug. 15. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

1# (és 4#) válaszoló:

Nem vagyok azért teljesen sötét a témában, csak még saját tapasztalatom nincs. Barátok, ismerősök ajánlották az oldalt, de a mai napig nem annyira foglalkoztam vele mert nem láttam szükségét.

2# válaszoló:

Köszönöm a tartalmas választ! A fizetéssel tisztában vagyok, de az oda vezető úttal nem voltam. :D Még egyszer köszönöm a segítséget!

3# válaszoló:

Ez egy elég egyértelmű válasz volt de azért köszönöm ezt is.

2015. aug. 15. 21:51
 6/6 anonim válasza:
Szlovákiából is lehet vásárolni mert én ott élek
2016. szept. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!