Iq fighter2 kérdése:
Az igaz hogy ha kábel tv kábeljét bekötjük a gépbe akkor lessz internet?
Figyelt kérdés
Van itthon egy régi modemünk és ha úgy összekötnénk akkor lenne internet a gépen(csak kíváncsiság semmi illegális dolgot nem szeretnék csinálni hiszen felesleges mert előfizető vagyok ismétlem CSAK MERŐ KÍVÁNCSISÁG !2015. aug. 23. 14:18
1/5 anonim válasza:
Nem lesz net, de ha ezt megcsinálod és írsz egy forgatókönyvet, akkor az lesz a tv-ben
2/5 anonim válasza:
Nem, a szolgáltató csak azt a modemet engedi fel a hálózatra, amelyet a készülék belső azonosítója alapján engedélyezett.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat! :-)
2015. aug. 23. 14:57
4/5 anonim válasza:
Ha elég régi a modem ("betárcsázós") akkor telefonvonalon működhet a dolog. (Ha még él ez a lehetőség, nem tudom, több mint 10 éve nem kísérleteztem vele.)
DE:
a) mocsok drága
b) iszonyat lassú...
szóval elvi szinten ha a feltételek adottak működhet, de maximum nosztalgiából! :)
5/5 anonim válasza:
Ráadásul ha nincs netes előfizetésed, a TV-be jövő kábel előtt van (nem a házban) egy visszirányú szűrő, tehát még ha a modem jó is lenne, nem tudna "felfelé" kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!