Internet leválasztó szűrőt hol találok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kis gondom akadt ugyanis sajna a napokban a hülye fejemmel túl szorítottam egy villás csavarral a modemhez csatlakoztatott internet kábelen lévő leválasztó szűrőt!(erre gondolok: [link] És hát ketté tört elrepedt a forrasztásnál. :(( Így muszáj lesz venni újat csak azt nem tudom hol.. :( És azt sem tudom hogy fogom a kábelről levenni a régit.. :( Kérlek segítsetek mert az asszon meg fog ölni! O.o Előre is köszönöm a segítséget!2015. júl. 18. 21:36
1/9 anonim válasza:
Szólsz az internet szolgáltatónak hogy küldjenek szerelőt, ő majd felrak egy másikat.
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom és köszike a választ csak az a helyzet h én szeretném felrakni! És nem tudom pontosan hol kapok... Szerelő boltban? És, hogy rakjam fel, hogy vegyem le a régit ha le lehet egyáltalán? Köszi előre!
2015. júl. 19. 09:07
3/9 anonim válasza:
Amit belinkeltél, az ott felsorolt boltokban meg is lehet általában rendelni. Ezen kívül híradástechnikai boltokban talán árulnak ilyet.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi és szerinted szerelő nélkül feltudnám rakni?
2015. júl. 19. 20:12
5/9 anonim válasza:
Az eddigiek alapján? :) Nem túl bonyolult, de ezúttal lehetőleg ne törd el :)
6/9 A kérdező kommentje:
Hála az égnek! És már csak egy kérdés hogy vegyem le? O.o elég erősen rajta van a kábelen. :/
2015. júl. 20. 16:52
7/9 A kérdező kommentje:
de hogy szedjem le?
és hogy tegyem fel? köszi!
2015. júl. 23. 15:48
8/9 anonim válasza:
Feltenni krimpelő fogóval lehet, leszedni pedig úgy lehet hogy levágod ...
9/9 A kérdező kommentje:
De nem drótot vágom le! Mármint a kábelt. O.o És szerinted menni fog ? Nem kell szerelő?
2015. aug. 1. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!