Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tenda w311r hiba? Azt írja...

Tenda w311r hiba? Azt írja hogy nem reagál a szolgáltatóm az isp-re. Internetem van ha a gépbe dugom be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már vagy két napja rosszalkodik a netem, elég lassú és néha elment. Tegnap este viszont tényleg elment és amikor a windows hibaelhárítójával próbáltam megoldani a dolgot akkor azt írta hogy "további bejelentkezési adatokra lesz szükség". Én nem tudtam ezzel mit csinálni, nem értek hozzá viszont, ha a gépbe dugtam be akkor sem volt net úgyhogy ráhagytam hogy majd visszajön. Ma reggelre vissza is jött csak ha a gépbe dugom be akkor. Ha a wifibe akkor a kezdőoldalon azt írja hogy "No response from your internet service provider(isp) please consult your isp". Mit tegyek?

#internet #router #hiba #net #Tenda #ISP #wifi #internet service provider(isp)
2015. aug. 17. 06:40
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Tenda minőség. Ezért nem feltétlenül jó, a legolcsóbb és legkínaibb routert megvenni a boltból.

Én ki reset -elném és megpróbálnám újrakonfigurálni.

2015. aug. 17. 07:11
 2/4 A kérdező kommentje:
És újrakonfigolni hol kell? :D
2015. aug. 17. 11:37
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Webes felület. A kézikönyv a te barátod.

[link]

2015. aug. 17. 11:43
 4/4 zsomo28 válasza:
Hali nekem is ezt csinálaj ha belépek a biosba de egyszer megoldódott most megint ezt irja és most meg nem sikerül valaki esetleg megoldás?
2019. ápr. 27. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!