Freemail-esek! Nektek is sokszor rendszerhibás a freemail? Nem lehet ez ellen valamit csinálni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 12:13
1/5 anonim válasza:
Igen, az új Freemail egy használhatatlan sz.r.
2/5 anonim válasza:
De lehet. Fogod magad és elfelejted ezt a gagyi szart és csinálsz egy normális fiókot. A gmailt nagyon tudom ajálani, nekem bevált.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Csináltam egy gmailt!
2010. márc. 9. 14:16
5/5 anonim válasza:
Ha a Freemailban az "érkezett levelek" fölötti sárga sáv "ide" pontjára kattintasz, az alábbi szövget kapod:
frissítés: a külső tartalom felelőse elhárította a hibát 2010.03.01 11:20
"Egy jelenleg fennálló hiba miatt belépés után elképzelhető, hogy nem jelenik meg a freemail belső felülete. Úgy tűnik egy freemailen kívüli tartalom a hiba oka, a probléma elhárítása folyamatban van. Addig is javasoljuk ilyenkor a freemail.hu/szimpla felület használatát!"
Én már +szoktam, s a javítás alatt álló hiba ellnére ezt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!