Milyen mobilinternet kell egy játék futtatásához laptopon?
Figyelt kérdés
5 napig nem leszek otthon és így nem lesz az albérletemben vezetékes net. Na de én nagy játékos vagyok és nézegetem a mobilinternetet 1-2 Gb adatforgalommal van elfogadható árú. De én szeretnék multizni ha lehet és nem tudom egy ilyen War Thunder játék mekkora adatforgalmat bonyolít le? Mennyi idő alatt fogyna el az az 1-2 GB? A patchelést meg ilyeneket hétvégén oldanám meg. Meg nem töltögetnék, eredeti játékaim vannak. Szóval légyszi segítsetek akinek van ilyennel tapasztalata írjon pár sort. Van esély játékra vagy erről le kell mondjak egy ideig és marad a single?2015. aug. 10. 15:10
1/1 anonim válasza:
1-2GB adatforgalommal nem sokáig fogsz te multizni. Magyarországon nevetséges a mobilinternet. Itt vannak a 4G és lassan az 5G telefonok, ezek a majmok meg kiszúrják a szemünk néhány megabájtnyi adatforgalommal, ha valami elkezd frissíteni, már el is ment, mivel a nagy sebesség miatt időm se volt megállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!