Dinamikus IP címnél kaphatom kétszer ugyanazt az IP címet?
Figyelt kérdés
Digi-s vagyok, ha ez fontos.2015. aug. 8. 10:22
2/5 A kérdező kommentje:
Kérdésre miért kell kérdéssel válaszolni ? :) Nem tudom, azért kérdezem. Ha kaphatom, milyen időközönként ? Vagy ez változó ?
2015. aug. 8. 10:47
3/5 anonim válasza:
Szerintem ebből a visszakérdezésből le lehetett szűrni, hogy igen, kaphatod, nincs elvi és technikai akadálya.
Amikor IP-címet igényelsz, a szolgáltatód a rendelkezésére álló, és éppen akkor szabad címekből rendel egyet hozzád. Megtörténhet, hogy olyat oszt ki, ami már egyszer volt nálad. Ennek valószínűsége meg több dologtól is függ.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2015. aug. 8. 11:51
5/5 anonim válasza:
Mivel az IP címek száma véges (főleg egyetlen szolgáltató tartományában), ezért természetesen igen, előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!