Kártyafüggetlen ZTE MF667 modemet hogyan kell üzembe helyezni?
A fent megnevezett készüléket webáruházból vásároltam újonnan. Független, de T-Mobile feliratos, valamint T-Mobile Internet Manager indul el rajta, ha bedugom.
Telenor kártyával szeretném használni, ám eddig sikertelen voltam. Addig jutottam, hogy kéri a pin kódot, megtalálja a Telenor hálózatot, írja, hogy kész a kapcsolat, de amikor kapcsolódni szeretnék, akkor csak annyi jelenik meg, hogy hibás kapcsolat, net természetesen nincs.
Próbáltam utánaolvasgatni, az egyik elképzelésem, hogy létre kellene hoznom egy új kapcsolatot Telenornak megfelelő beállításokkal (APN stb.). A másik tippem, hogy új hálózati kapcsolatot kell létrehoznom a windowsban.
Az én elképzeléseimtől függetlenül szeretnék tanácsot kérni, hogy miként csiholjak netet a független ZTE MF667-es modemmel, Telenor kártyával win 8.1 op. rendszeren?
A kütyü: [link]
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!