Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 6/2 Mbit/s-es net mennyire...

Kszk2 kérdése:

6/2 Mbit/s-es net mennyire számít jónak?

Figyelt kérdés

#internet #Speed #Stuff'n things
2015. aug. 6. 13:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

2-es csomag (5000Ft)+Torrent díjcsomag(1000Ft)

Általában nem torrentezek hanem steames játékokat frissítem/töltöm le :)

2015. aug. 6. 17:33
 12/14 A kérdező kommentje:

HÜLYE VAGYOK!

4000-et fizetünk nem 6000-et csak hülyén van feltüntetve a szerződésen :p

Tehát: 1-es csomagért fizetünk de 2-es van aktiválva mert volt valamilyen akciós dolog tavaly.

2015. aug. 6. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Vannak árak :O Hát... Ha más nincs, sajnos ez van. Rossz helyen élsz, ilyen téren. Nálunk falun (Szlovákia) most húzták be optikait. Az a szolgáltató akitől van internetem. Tegnapelőtt beszéltem velük erről, mondták, hogy drága volt, jól teljesít és elfogadható árak lesznek. Egyébként itt annyival jobb a helyzet, hogy Gbit-es adókkal van telerakva a falu, 4 helyen is. És ár is alacsonyabb.

Érdekes, hogy a te szolgáltatód annyiért tud adni 8 mbitet, amiért az enyém már a 20-at adja. Sajnállak :( De ha neked megfelel, akkor nem kérdés, jó e. Valaki elvan a 2mbites nettel, ha böngészik. Letöltés lassú a 6mbittel, de lejön az, csak lassabban. Apropó, Steam játékok és frissítések. Ping jó?

2015. aug. 7. 08:36
 14/14 A kérdező kommentje:

ping az tökéletes :) 11-16 ms között van

online játékok is jól működnek, de mondjuk ha már 50 űrhajó harcol egyszerre star trek onnline-ban, akkor már van netlag rendesen.

2015. aug. 7. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!