6/2 Mbit/s-es net mennyire számít jónak?
Azért több mindentől függ.
Mobilnet?
Mennyit fizetsz érte?
6000 FT/hó :P
mobilnet itt nincs. (vidéken lakok)
6000Ft/hó? Ilyen csomagért?
Nekem 8/2 csomagom van, átszámítva 4k ftért, mivel szlovákiai vagyok. És még többet is kapok. Pedig falun élek (bár az adó 800 méterre van)
Mire akarod használni? Böngészésre kiváló, viszont sok GB-s filmek, játékok letöltése már necces vele, időigényes.
Szerintem keresd fel azokat a szolgáltatókat, akik a környéken találhatóak. Ennyi pénzért sokkal jobb csomagokat találsz (szerintem) mint ez a 6/2.
Erre szokták mondani: a sivatagban a vizet is drágán mérik.
Vidéken - ahol nincs kiépítve az optikai hálózat, mivel annak kiépítése drága (nagyon!) - így maradnak a kis, pár fővel üzemelő hazai kábelTV-s/mikrohullámú Internet-szolgáltatók, akik kevés kockázati tőkével és erőforrással rendelkeznek, így drágábbak, mint a multi.
Állami/EU-s támogatás hiányában ami valamelyik havercég zsebében landol - pedig nem tudnak előretőrni - nagy mértékben fejleszteni/árat csökkenteni - sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!