Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifis Router Wifi kikapcsolása...

Wifis Router Wifi kikapcsolása lehetséges?

Figyelt kérdés
Van egy Tp Link routerunk és azt szeretném kérdezni lehetséges-e valahogy csak a wifit kikapcsolni ,hogy ettől függetlenül a sz.gépbe jusson internet.

2015. aug. 5. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, ki lehet kapcsolni.
2015. aug. 5. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
az én tp-men van hozzá gomb, de ha neked nincs, a beállításaiban keress vmi radio on/off-t és ott is kilehet.
2015. aug. 5. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Persze, be kell írni a router ip címét a böngészőbe pl.: 192.168.0.1, a router alján szokott amúgy lenni, a gyári jelszóval együtt, ami ált: admin vagy hasonló, ha ott nincs, a leírásban biztos benne van.

Ha bejön a böngészőbe a router oldala akkor valahol kell lennie egy WLAN vagy Wireless menünek és ott lehet ki be kapcsolni a vezeték nélküli szórást.

2015. aug. 5. 22:03
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönök mindent!!!
2015. aug. 5. 22:10
 5/10 anonim válasza:

Engem is érdekelne segítenétek?

Nem sikerül kidobja vmik dugó nincs rendesen csatlakoztatva.Többször ellenőriztem mi lehet a gond?

2015. aug. 5. 22:19
 6/10 A kérdező kommentje:
vnem akar összejönni 192.168.0.1 ezt találtam és nem jött be semmi sajnos továbbra se tudom de sürgősen kéne :S
2015. aug. 5. 22:25
 7/10 anonim válasza:
Nem sikerul raadasul vmi csikok bejottek olyan kis ugyeske vagyok szerintetek kinyiffanzottam a berendezest?
2015. aug. 5. 22:49
 8/10 fersk ***** válasza:
Ugye kábeles csatlakozású gépen írod be a böngésződ címsorába a router IP számát?
2015. aug. 6. 02:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha nem találod a 192.168.0.1 címen akkor próbáld a 192.168.1.1 vagy a tplinklogin.net címeken. De a router hátoldalán rá van írva mi az alapértelmezés szerinti címe, a login/jelszóval együtt. Persze ezeket meg lehet változtatni. Ha nem tudod a(megváltoztatott) címet akkor resetelned kell a router.

Ha sikerült belépned, akkor a router típusától függöen:

1 Wireless

2 wireless settings

3 Kikapcsolni a "Wireless Router Radio" és "SSID Broadcast" mellől a pipákat. Az utóbbi nem is számít igazán.

Ha tudod a router pontos típusát akkor itt

[link]

elpróbálhatod. De a legtöbb TP-link routernek hasonló a szoftvere.

2015. aug. 6. 11:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindent megy az ég áldjon meg
2015. aug. 7. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!