A.L.I.A.S. kérdése:
Ez milyen vírus lehet? //www.%snf%.com/
Figyelt kérdés
Ha a Mozillát bekapcsolom,ez jön be,és semmilyen virusirtó nem találta eddig...
Valami megoldás?
Az/about:config/-ot már próbáltam :/
2015. aug. 3. 21:58
1/3 anonim válasza:
Ha többféle vírusirtót próbáltál, és semmi nem találja, akkor talán már le van takarítva, és csak az okozott kárt látod. A helyreállításhoz nyiss egy "about:support" képernyőt, és találsz egy gombot ott a böngésző teljes alaphelyzetbe állításához. Olyan lesz tőle, mintha frissen telepítetted volna. (Előtte ha kell, akkor a könyvjelzőidet mentsd le, bár hivatalosan megmarad, sose lehet elég óvatosnak lenni.)
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom;jó sokára válaszolok,de a javaslatodat nem találtam... :/
Maga az oldal oké,de az a beállítás gomb nem volt sehol.
Azóta az AVG;MALWAREBITES is végignézte rajtam kívül,de semmit sem találtunk.
Az megoldás lenne,ha törlöm a Mozillát,és ujratelepítem?/Persze a könyvjelzőket előtte lementem.../
2016. febr. 23. 11:28
3/3 anonim válasza:
Régi kérdés de itt a válasz.
A kiegészítők közé felrak egy image zoom nevű kiegészítőt ezt távolítsd el és eltűnik az nfs kezdőlap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!